Hoed Gezien

Chapeau

Chapeau

Uit een succesvolle samenwerking met beeldend kunstenaar Kees van de Wetering uit Burgh- Haamstede ontstond onder de noemer Chapeau een serie schilderijen, keramiek en glasobjecten,hoeden, cocktailhoeden, haarcorsages, tassen en sieraden met diverse thema's.

Beide kunstenaars wonen en werken in Zeeland en zijn lid van het CBK Zeeland.

De series Chapeau Tulipa, It's Flamingo Time, Route du Soleil en Chapeau Zelande genieten veel belangstelling en worden regelmatig geexposeerd in bedrijven, galeries en musea.

Commissaris van de Koninging, Mw. Karla Peijs opende de eerste expositie van Chapeau bij COVRA in Borselle. Via Borselle, Kapelle, Middelburg, Lisse en Tholen gaat Chapeau op tournee naar Leeuwarden en Waalwijk.

De fotografie waarvoor COVRA haar deuren open stelde kwam tot stand uit een prachtige samenwerking met Mieke Wijnen fotografie, kapper visagist Marleen van der Vliet en een aantal enthousiaste modellen. In twee dagen tijd maakten we met vereende krachten een sprekende serie foto's die als rode draad in het magazine CHAPEAU te zien zijn. Het eerste exemplaar is overhandigd aan Commissaris van de Koningin Karla Peijs.

Wilt u op de hoogte gehouden worden en een uitnodiging ontvangen mail dan naar post@hoedgezien.nl of bel naar +31 (0) 118 628930 of 06 28 732 739 Kijk voor een voorproefje naar de foto's hieronder.

Informatie en ander werk van Kees van de Wetering vindt u op www.keesvandewetering.nl

De prachtige foto's komen uit de camera van Mieke Wijnen. www.miekewijnenfotografie.nl 

De visagie is in handen van Marleen van der Vliet. www.kapsalonartistics.nl 

Muziekale omlijsting bij de vernisages door klarinettiste Evelien de Vries  www.eveliendevries.nl